Maatwerk

De één vindt dit leuk, de ander dat. De één wil zingen, de ander wil dansen. De één wil kijken, de ander wil meedoen. De één wil zelf bedenken, de ander doet graag wat al is bedacht. Omdat iedereen anders is, andere wensen heeft en andere dingen leuk vindt, maak ik heel veel op maat.

Mijn specialiteit is luisteren naar de wens en deze omzetten tot een product dat past bij uw smaak. Of het nou een groots evenement is of een intiem samenzijn, samen zorgen we ervoor dat het geslaagd is!

Voorbeelden van Maatwerk

 • De reis van je leven (schoolvoorstelling 450 leerlingen)
  Men zegt weleens , als je op reis gaat neem je altijd jezelf mee. Maar wie is dat dan? Is dat gezellig reisgezelschap of valt dat soms een beetje tegen? En ben je als je terugkomt nog wel dezelfde als toen je wegging? Een schoolvoorstelling over alles wat je op een reis tegen kan komen en hoe je daar mee omgaat.
 • Een nieuw begin (schoolvoorstelling 150 leerlingen)
  Kerstmusical over een gezin dat net terugkomt van de kerk en het toch lastig vindt om het oude kerstverhaal in de moderne tijd uit te voeren, maar er is altijd ruimte voor een nieuw begin.
 • Ezelsoren (stadsfestival Zwolle)
  Een humoristische solovoorstelling van ongeveer 10 minuten over veroverde liefde en wankele relaties, schuine verhoudingen en brekende spanning, veel talenten en minstens zoveel excuses. Ezelsoren wiebelt als een koorddanser op de grens van cabaret en theater.  
 • Stel... Nu (locatietheater Reiderwolde)
  Stel je voor … een Koningin en haar Zus ...een koninkrijk dat krimpt en afbrokkelt …bomen die zuchten en sterven. Is het nu tijd om afstand te doen van de troon of om juist alles nog uit de kast te halen?
 • Kerstmusical 'Wat is kerst voor jou?' (schoolvoorstelling 160 leerlingen)
  Een kerstmusical geproduceerd in samenwerking met Lennart Hofstra en Arjen van Walsum over wat is kerst? Jozef en Maria of de kerstman en de kerstboom? Of kunnen die twee naast elkaar bestaan?   
 • Nodig (locatietheater)
  Een voorstelling over alledaagse strubbelingen op het toilet met een niet alledaagse wending. 
 • Kerstmusical 'Het museum van het jaar nul' (schoolvoorstelling 80 leerlingen)
  Een kerstmusical geproduceerd in samenwerking met Lennart Hofstra en Arjen van Walsum over het verschil tussen toen en nu.
 • Flo in de bloemenkas (Oostermoerfestival)
  Kindervoorstelling in opdracht van Waterschap Hunze en Aas. Flo, een meisje dat werkt in de bloemenkas, maar iets anders wil. Maar wat dan?

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvragen