Voorstellingen

Theater heeft veel gezichten en kan op veel verschillende manieren worden ingezet. Theater kan je doen nadenken, maar ook doen lachen tot je pijn in je buik hebt. Voorstellingen kan je zien, beleven en ervaren. Huiskamervoorstellingen of cabaret, dans- of locatietheater, er zijn veel mogelijkheden.

StroomKragt maakt veelal kleinschalige producties voor festivals, de huiskamer of bedrijfsevenementen. Er is keuze uit reeds geproduceerde voorstellingen, maar ook maatwerk is een specialiteit van ons.

Voorbeelden van bestaande voorstellingen (duur 15 -30 minuten)

 • Een dagje moeder
  Het lukt iedereen om altijd maar weer op tijd op het werk te komen, maar zo makkelijk gaat dat niet altijd.
  Cabaret over hoe het ochtendritueel er nu eigenlijk echt uit ziet in een modern éénouder gezin. Een hilarische voorstelling die heel herkenbaar is.
 • (Ver)wennen
  Wat een heerlijk dagje uit…even naar de sauna, een lekkere massage, een pakking, zelfs je ogen laseren, alles kan. Maar is het wel zo ontspannen als het lijkt?
  Een ontspannen bewegingstheatervoorstelling. 
 • 3.32 u.
  Omdat je nooit weet wat er echt in iemand omgaat, kan de waarheid soms heel confronterend zijn. De laatste minuten van deze vrouw, die het leven als zo zwaar ervaart dat alleen de dood rust kan geven.
  Een aangrijpende voorstelling over een alles overheersende pijn.
 • Kin op!
  Soms kom je op een punt in een relatie dat het niet meer gaat, maar hoe gaat dan dat laatste gesprek? In deze monoloog horen we hoe dit laatste gesprek nauwkeurig wordt voorbereid, een herkenbare worsteling.
 • Nodig!
  Nog even een woordje leggen in wordfeut, nog even de mail bekijken en een appje sturen. Ondertussen wordt de wachtende rij steeds groter en zij moeten allemaal erg nodig. Een hilarische voorstelling over de ongemakken op een gemiddeld damestoilet.

  Liever een voorstelling meer toegespitst op jullie eigen situatie? Aarzel niet en neem contact op.

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvragen