(Stelten) Acts & Typetjes op maat

Een goeie act die precies bij uw bedrijf past, kan hét verschil maken voor uw evenement. Wilt u meteen de aandacht trekken met een prachtige blikvanger op stelten? Of dat uw gasten met een lach op het gezicht binnenkomen door een gezellige welkomstact? 
Speciaal voor deze tijd is het Duo Anderhalf ontwikkeld, een gezellig prettig gestoord duo dat iedereen op geheel eigen wijze test op flexibiliteit, soepelheid en gezondheid. Op deze manier is iedereen in deze verwarrende tijd meteen ontspannen en kan de dag niet meer stuk.

StroomKragt heeft voor u verschillende acts om elk evenement op de juiste manier te versterken. Van een op zichzelf staande act binnen uw bedrijf tot een straattheateract voor uw deur om klanten naar binnen te lokken. Van een simpele welkomstact tot een volledig verzorgde dag met allemaal verschillende, op uw feest aansluitende typetjes. StroomKragt zorgt dat de acts op maat zijn gemaakt en precies passen bij u en uw bedrijf. De typetjes worden geperfectioneerd naar de sfeer die u met uw feest wilt uitdragen.

Voorbeelden van straattheater, acts & typetjes

 • Duo Anderhalf
  En duo binnen de richtlijnen van het RIVM. Een gezellig, prettig gestoord duo dat iedereen op geheel eigen wijze test op flexibiliteit, soepelheid en gezondheid. Op deze manier is iedereen in deze verwarrende tijd meteen ontspannen en kan de dag niet meer stuk.
 • Desinfectie Duo
  Dit duo houdt de bol goed schoon en schudt ondertussen de gemoederen nog eens even lekker op. Ideale verbinder in deze tijden van afstand.
 • Tante Tina
  Deze Groningse schoonmaakdame is niet op haar mondje gevallen en maakt er overal een gezellige, ontspannen boel van.
 • Gebakken lucht
  Een straattheateract met veel chaos, meel en interactie. Dit rijdende aanrecht wordt bestuurd door een chaotische gezellige bakker die vooral gebakken lucht broodjes bakt.
 • Slimme serveerster
  Deze dame lijkt gewoon onderdeel van het bedienend personeel, alleen is ze wel heel (gast)vrij. Ze zet uw gasten steeds op het verkeerde been.
 • Piccolo
  De piccolo ontvangt de gasten, hangt jassen op, poetst schoenen en complimenteert uw gasten met hun welgekozen outfits. Een ontspannen begin van elk evenement.
 • Match Makers
  Dit duo verzamelt visitekaartjes van uw gasten om ze in de loop van de dag aan elkaar te koppelen, een soort datingbureau maar dan voor bedrijven.

Dit is een kleine greep uit de vele acts die StroomKragt heeft. Vertel over uw evenement en wij bieden de passende act.

Acts en Typetjes

Voorbeelden van acts op stelten

 • AppelVlinder
  Twee prachtig grote, verlichte appels waar een vlinder bovenuit torent. 
 • Betoverende Bosfiguren
  Een stukje lente, een sprookjesachtig bos, een echte kleurrijke blikvanger.
 • Dickens Dame
  Terug in de tijd met deze lange Dickens Dame, van verre groet ze uw gasten.
 • Vriendelijke Vlinders
  Grote kleurrijke vlinders die uw hele evenement overvliegen.
 • Hollandse Dames
  Deze gezellige Hollandse dames zijn zeer geschikt voor het uitdelen van merchenadise.

  Gecombineerd met bijpassende figuren ontpopt elke act zich tot een spetterende show. Ook voor het uitdelen van merchandise of reclamemateriaal zijn steltlopers uitermate geschikt. Helemaal compleet wordt het natuurlijk met kostuums voorzien van uw bedrijfslogo. 

  Dus voor wat gekheid op een stokje – of twee – neem contact op.

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvragen