Wie is StroomKragt?

StroomKragt ben ik. Ik ben Josien Kragt, ik ben een gepassioneerde dramadocent, eigenzinnige theatermaker, improviserende presentator, creatieve actrice, leergierige leerling meubelstofeerder en moderne danseres.
En ik ben dol op expressie!

Mijn passie is de mens; de kleine mens, de grote mens, de sterke mens en de kwetsbare mens. Ik ben begonnen in het basissonderwijs en na vele jaren lesgeven heb ik, via een danstheater, de overstap naar theater gemaakt. Ik ben afgestudeerd als theatermaker/actrice aan theateropleiding De Trap in Amsterdam en sindsdien werk ik fulltime aan mijn passie.
In 2007 ben ik mijn eigen bedrijf StroomKragt begonnen. Vanuit StroomKragt mag ik prachtig werk doen als dramadocent, regisseur/theatermaker, actrice, contactclown, steltenloper, danseres en presentatrice bij veel verschillende opdrachtgevers. 
In 2020 heb ik als gevolg van de coronacrisis mijn naaikunsten (kostuums) uitgebreid met meubelstofferen en stikken. Dit is een zeer mooi vak en ik ben erg blij met mijn leerling werkplek.

Ik woon in het pittoreske Middelbert dat een inspirerende werking op mij heeft en waar ik veel van mijn creatieve gedachtengangen omzet tot prachtige producten. Ik werk het meest op maat en daarom is het ook erg fijn om een uitdagende werkplek te hebben.

Voor ons privacybeleid klik hier!
En voor onze algemene voorwaarden klik hier!

Ik laat me graag door u inspireren!

 

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvragen