Shows & themafeesten

Personeelsfeest? Verjaardagsfeest? Vrijgezellenfeest? Jubileum? Trouwfeest? Of gewoon voor de gezelligheid een avondje uit?
Boek dan een show of themafeest van StroomKragt. Naast een aantal vaste themafeesten kunnen wij ook voor uw festiviteit het ideale feest creëren. 

De shows & themafeesten kunnen op elke gewenste plaats gespeeld worden. Wij werken regelmatig samen met restaurant Klein Zwitserland in Suameer (Friesland) en Ecomotion in Kolham (Groningen), maar komen net zo makkelijk bij u op locatie. Elk themafeest kan met en zonder diner geboekt worden.

Shows & Themafeesten

Welke themafeesten bieden wij?

 • Middeleeuws Mollen
  Een wie-is-de-molspel geheel in Middeleeuwse sferen. Speel het spel met een groep en ontdek wie de boel loopt te verstieren.
 • Caribisch piratenfeest
  Een avond 'meevaren' met Polleke en Kapitein Stubing. Nu maar hopen dat de piraten de boot niet enteren...
 • Bourgondische avond
  Een gezellige avond in de taveerne van Driekus en Nel. Er komen allerlei zonderlinge figuren langs in de taveerne. Hopelijk houden we de pest buiten de deur.... 
 • Middeleeuws moorddiner
  In de herberg van Babs en Grietus is een moord gepleegd. Wie heeft het gedaan? Als echte speurders helpt u mee de waarheid boven tafel te krijgen.
 • Modern moorddiner
  In het restaurant ligt de baas, hij is vermoord. Iedereen is verdacht, iedereen lijkt een motief te hebben, maar wie is de echte dader?
 • Maffia party
  Een avondje lekker veel geld verdienen in het theatrale casino van Don Royal, natuurlijk zorgen de charleston ladies dat het u aan niks zal ontbreken.
 • 60's, 70's, 80's of 90's party
  Een muzikale avond met uw favoriete muziek. De hersens kraken met een oude quiz en natuurlijk gaan de voetjes van de vloer....

 

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvragen