Kindershows & Educatie

De wereld is snel en kinderen zijn leergierig. Theater voor kinderen is dan ook interactief, snel, creatief en zit boordevol humor en muziek. De kindershows van StroomKragt knallen van het podium en van het publiek wordt een actieve rol verwacht.

De show ‘Laat je zien bij Josien’ is speciaal geschreven voor campings en ook zeer goed te gebruiken op scholen, bso’s of buurtfeesten. Met een showhost die bruist van de energie is stilzitten geen optie. Tijdens deze interactieve show kunnen de kinderen zichzelf ook nog eens terugzien door middel van ingestuurde selfies of filmpjes.

Kindertheater en shows

Educatie

Stilzitten is geen optie, het is tijd om de aarde te redden van alle plastic troep in de plastic soep. 

De interactieve educatieve voorstelling 'Je reet op de planeet' is precies daarom gemaakt, om in actie te komen en onze leefwereld te verbeteren. Samen lukt het!

Je reet op de planeet

Plastic Soep? Afval scheiden? Zorgen voor de aarde? Zela heeft haar leven omgegooid, ze leeft milieubewust en eet biologisch, de kleedt zich duurzaam en is actief voor de planeet. Haar zusje Hanneke vindt het allemaal maar onzin, zij wil leven op haar manier, zonder al die regels. En nu kan dat, want zij wint een reis naar een onbewoond tropisch eiland, ver weg van haar milieubewuste zus. Alleen blijkt het eiland niet zo mooi als gedacht, plastic in de bomen, plastic op het strand en El Errora, een hele boze tropische vogel. Er moet iets gebeuren, wat zal Hanneke gaan doen om het eiland van El Errora te redden?

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvragen