Kindershows

De wereld is snel en kinderen zijn leergierig. Theater voor kinderen is dan ook interactief, snel, creatief en zit boordevol humor en muziek. De kindershows van StroomKragt knallen van het podium en van het publiek wordt een actieve rol verwacht.

De show ‘Laat je zien bij Josien’ is speciaal geschreven voor campings en ook zeer goed te gebruiken op scholen, bso’s of buurtfeesten. Met een showhost die bruist van de energie is stilzitten geen optie. Tijdens deze interactieve show kunnen de kinderen zichzelf ook nog eens terugzien door middel van ingestuurde selfies of filmpjes.

Kindertheater en shows

Theater door kinderen

Voor alle kinderen die bruisen van de energie en expressie zal een voorstelling waarin ze zelf spelen, gemaakt door StroomKragt, zeker in de smaak vallen en de creativiteit doen opleven. Ook kinderen bij wie de creativiteit wellicht nog niet meteen zichtbaar is, worden op een expressieve, humoristische en ontspannen wijze gestimuleerd. Voor elk van hen vinden we de juiste plek, voor of juist achter de schermen. De kinderen leren hoe ze emoties kunnen inzetten, ze leren improviseren en ze leren met hun teksten omgaan zodat ze lekker tot spel kunnen komen. Iedereen zal genieten van wat er allemaal ontstaat, zodat de voorstelling onvergetelijk zal zijn.

Musicals

Musicals zijn niet weg te denken uit het onderwijs, op veel scholen wordt er om het jaar een grote schoolmusical georganiseerd. En ook de eindmusical van groep 8 is bijvoorbeeld een goeie traditie op bijna elke school.
Om er een onvergetelijke avond van te maken, zijn jullie bij StroomKragt op de goede plek. Voor alleen de regie, maar zeker ook voor een op maat gemaakte musical. Want wat is nu mooier dan een musical geschreven door de kinderen zelf.

Een van mijn specialiteiten is werken vanuit een gezamenlijk bepaald format. De musical komt dan tot stand door een mix van creativiteit vanuit de kinderen en expertise vanuit StroomKragt. Zo zorgen we er samen voor dat het spetterende onvergetelijke avond wordt.

Er is zo veel mogelijk… teveel om op te noemen, neem contact op en ook jullie idee komt op de planken!

Educatie

Stilzitten is geen optie, het is tijd om de aarde te redden van alle plastic troep in de plastic soep. 

De interactieve educatieve voorstelling 'Je reet op de planeet' is precies daarom gemaakt, om in actie te komen en onze leefwereld te verbeteren. Samen lukt het!

Je reet op de planeet

Plastic Soep? Afval scheiden? Zorgen voor de aarde? Zela heeft haar leven omgegooid, ze leeft milieubewust en eet biologisch, de kleedt zich duurzaam en is actief voor de planeet. Haar zusje Hanneke vindt het allemaal maar onzin, zij wil leven op haar manier, zonder al die regels. En nu kan dat, want zij wint een reis naar een onbewoond tropisch eiland, ver weg van haar milieubewuste zus. Alleen blijkt het eiland niet zo mooi als gedacht, plastic in de bomen, plastic op het strand en El Errora, een hele boze tropische vogel. Er moet iets gebeuren, wat zal Hanneke gaan doen om het eiland van El Errora te redden?

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvragen