Teambuildingsactiviteiten op maat 

Eens op een andere manier met uw team samenkomen dan rond de vergadertafel? Samen lachen, ontspannen en de band versterken? Tijdens een lange vergaderdag ook nog even een leuke, ontspannen of creatieve activiteit doen in het teken van die dag?

StroomKragt biedt een groot aantal activiteiten. Activiteiten die de kans geven om op een andere manier met elkaar om te gaan, door de creativiteit te prikkelen. Door de afwijkende situaties tijdens het toneelspel, ontstaat er een gemoedelijke sfeer die bevorderlijk is voor de saamhorigheid en onderlinge verhoudingen in het team.
Onderstaande voorbeelden worden allemaal op maat gemaakt, speciaal voor uw bedrijf!
Natuurlijk wordt er constant rekening gehouden met de RIVM richtlijnen en kunt u erop rekenen dat er veilig wordt gewerkt.

Energizers

Een lekker tussendoortje bij de koffie of de borrel in een theatraal jasje, kies dan de energizers van StroomKragt.
Afwisselende, actieve opdrachten om het bloed te laten stromen. Denk aan een interactieve pubquiz met vragen over uw bedrijf of de topic van die dag. Wat dacht u van een stukje cabaret om heerlijk te ontspannen en te lachen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een aantal theatrale 'spellen' waardoor iedereen weer wakker de rest van de dag aan kan.

Theatrale teambuilding

Theater is niet alleen gekkigheid. Het is ook op een andere manier leren kijken en anders om leren gaan met uitdrukkingen, houdingen, en non-verbale communicatie. Theaterworkshops voor bedrijven zijn op maat gemaakt, hebben vaak een luchtige insteek en een positieve uitwerking op mensen afzonderlijk en onderling.

Voorbeelden van Teambuildingsactiviteiten welke aan te passen zijn aan uw bedrijf

 • De kunst van het theatervechten
  Het uitvechten van een onenigheid is niet gebruikelijk in onze cultuur, maar vandaag mag het. In een groep van maximaal 20 personen leert u vechten zonder elkaar te raken. Vertrouw op jezelf, vertrouw de ander en maak een knallend gevecht.
 • Improvisatietheater
  Zelf eens als “lama” improviseren. Een workshop vol inspiratie en gegarandeerd lachen.
 • Bewegings- en danstheater
  Door de bewegingen van iedere teamlid te versterken, uit te vergroten of juist te verkleinen, maakt u samen een prachtig stuk. U hoeft niet persé te kunnen dansen. Alle onduidelijkheid en franje valt weg. Wat overblijft is puur beweging.
 • Maak je eigen voorstelling
  Door middel van speelse opdrachten en leuke inspirerende teksten maakt u met uw team een geheel eigen voorstelling.
 • Feestelijke lipdub
  Op een nummer dat u zelf kiest maakt u een aaneengesloten videoclip. Alles kan en alles mag, het wordt één grote feestelijke film.

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvragen