ContactClown Lepel (in Coronatijd)

'Ik zie jou, echt. Ik kijk naar je en ik zie jou. Jij speelt met mij en ik speel met jou mee, klein of groot... dat bepaal jij, want ik zie jou.'

Het voorkomen van Corona maakt dat ouderen en verstandelijk beperkten momenteel niet bezocht kunnen worden. Erg moeilijk voor hen en hun familie, zeker nu de maatregelen zijn aangescherpt.
Speciaal daarvoor zijn wij begonnen met de zogeheten 'Raamsessies'. We spelen met ons duo Lepel en Appelmoes op gepaste afstand van elkaar en aan de buitenkant van de ramen van de woningen op de begane grond.
Willen jullie of jullie cliënten, woongroepen, ziekenhuizen, families in quarantaine daar ook gebruik van maken?

Raamsessies Lepel en Appelmoes!

De kosten voor een 'Raamsessie' bedragen 159,- euro inclusief reiskosten en btw, dit kan natuurlijk geheel contactloos middels een factuur worden betaald. De reiskosten zijn inclusief voor de provincie Groningen, voor de andere provincies rekenen we iets meer reiskosten.
We spreken een datum en tijd af en we komen langs. We hoeven hiervoor niet binnen te komen, natuurlijk. Het contact gaat door de ramen heen.

Digitaal contact

Contactclowns Lepel en Appelmoes zijn nu ook digitaal! De grappige filmpjes van het duo kan je gewoon op je telefoon of beeldscherm kan bekijken. Wij vullen ze steeds aan met nieuwe filmpjes, dus kijk met regelmaat of er al iets nieuws is. Deze filmpjes zijn erg leuk om te kijken en delen met jullie cliënten.

Lepel heeft een ballon voor jou!

Lepel en Appelmoes zoeken elkaar!

Lepel en Appelmoes eten samen een banaan... of toch niet?

Lepel en Appelmoes proberen elkaar te bellen!

Rare machine!

Als ContactClown speel je vanuit improvisatie, volledig gericht op persoonlijk contact en interactie met de ander. De ander is de regisseur én het publiek, er dus geen vast programma, geen vaste act, alles is elke keer anders. Persoonlijk, één op één, in contact met de ander wordt het spel bepaald door de ander, ContactClown Lepel speelt mee. 
Rustig, open en onbevooroordeeld maakt het clownsduo Lepel en Appelmoes contact, soms met een groepje, soms alleen met een individu. Zo ontstaat er een positieve, speelse relatie volledig op eigen niveau en in de belevingswereld van de ander.

Contact vanuit stilte 

Vanuit rust en stilte wordt langzaam het contact gemaakt en vrolijk, fijn spel opgebouwd, waarbij de interactie klein kan blijven of uitbundig kan worden. ContactClown Lepel kan expressief zijn, maar ook heel subtiel en rustig. Ik kijk goed naar de reactie en de mogelijkheden van de ander, zodat de ander zich constant veilig blijft voelen. Het doel is speels contact maken met de ander, in wat voor vorm of emotie dan ook. Een onuitwisbare indruk achterlaten in het gevoel van de ander.
  
ContactClowns Lepel en Appelmoes zijn herkenbaar als clown aan de vrolijke kleding en de neus. Ze hebben geen schmink om het contact zo makkelijk mogelijk te maken. 

Voor wie is ContactClown Lepel?

ContactClown Lepel is zeer breed inzetbaar voor iedereen die wel wat contact kan gebruiken. Er zijn wel doelgroepen waarvoor Lepel heel goed geschikt is, zoals eenzame ouderen, demeterenden, (zieke) kinderen, verstandelijk beperkte ouderen, jongeren en kinderen. Contact kan zowel privé geregeld worden met één ContactClown als voor een hele afdeling met meerdere ContactClowns. Lepel en Appelmoes komen ook aan bed.

Wilt u meer informatie of een bezoek boeken? Neem dan contact op.

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvragen