• ContactClown (in de zorg)

  'Ik zie jou, echt. Ik kijk naar je en ik zie jou. Jij speelt met mij en ik speel met jou mee, klein of groot... dat bepaal jij, want ik zie jou.'

  Als ContactClown speel je vanuit improvisatie, volledig gericht op persoonlijk contact en interactie met de ander. De ander is de regisseur én het publiek, er dus geen vast programma, geen vaste act, alles is elke keer anders. Persoonlijk, één op één, in contact met de ander wordt het spel bepaald door de ander, de ContactClown speelt mee. 
  Rustig, open en onbevooroordeeld maakt de ContactClown contact, soms met een groepje, soms alleen met een individu. Zo ontstaat er een positieve, speelse relatie volledig op eigen niveau en in de belevingswereld van de ander.

  Contact vanuit stilte 

  Vanuit rust en stilte wordt langzaam het contact gemaakt en vrolijk, fijn spel opgebouwd, waarbij de interactie klein kan blijven of uitbundig kan worden. De ContactClown kan expressief zijn, maar ook heel subtiel en rustig. Ik kijk goed naar de reactie en de mogelijkheden van de ander, zodat de ander zich constant veilig blijft voelen. Het doel is speels contact maken met de ander, in wat voor vorm of emotie dan ook. Een onuitwisbare indruk achterlaten in het gevoel van de ander.
    
  De ContactClown is herkenbaar als clown aan de vrolijke kleding en de neus. De ContactClown heeft geen schmink om het contact zo makkelijk mogelijk te maken. 

  Voor wie is de ContactClown?

  De ContactClown is zeer breed inzetbaar voor iedereen die wel wat contact kan gebruiken. Er zijn wel doelgroepen waarvoor de ContactClown heel goed geschikt is, zoals eenzame ouderen, demeterenden, (zieke) kinderen, verstandelijk beperkte ouderen, jongeren en kinderen. Contact kan zowel privé geregeld worden met één ContactClown als voor een hele afdeling met meerdere ContactClowns. De ContactClowns komen ook aan bed.

  Wilt u meer informatie of een bezoek boeken? Neem dan contact op.

  t in de bloemenkas, maar iets anders wil. Maar wat dan?

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvragen