Seizoens Entertainment

Er is een tijd van werken en er is ook absoluut een tijd van feesten. Gelukkig zijn er het hele jaar rond momenten waarop er gefeest wordt. Elk seizoen heeft zijn eigen charme, zijn eigen sfeer en zijn eigen bijzondere feesten.

Voor elk feest heeft StroomKragt een prachtige, opvallende, bijpassende act. Staat uw feest er niet bij? Neem dan contact op om uw feest op maat te laten maken.

Seizoens entertainment

Seizoens feesten

 • Lente en Pasen
  Als de dagen langer worden en de vogels beginnen te zingen, voel je het al: De lente is in aantocht. Speciaal voor de lentefeesten en Paasdagen heeft StroomKragt verschillende steltenacts. Elk lentefeest of winkelcentrum fleurt op door deze prachtige creaties.
 • Koningsdag en oranjefeesten
  Bij het gezellige koningsdagfeest in de wijk past deze prettig gestoorde presentatrice uitstekend om alle festiviteiten aan elkaar te kletsen. Maar ook de Hollandse Dames op stelten “verhogen” de feestvreugde met de ballonnentulpen.
 • Zomer
  Festivals en braderieën horen echt bij de zomer. De kleurrijke steltenacts van StroomKragt schitteren u al van verre tegemoet.
 • Halloween
  Het Halloweenfeest wordt steeds populairder. StroomKragt heeft een aantal griezelige acts voor dit spookachtig feestje.
 • Sinterklaas en zijn pieten
  In november komt de goedheiligman weer aan met de stoomboot. Elk jaar heeft hij ook zijn trouwe pieten mee, in allerlei verschillende kleuren. StroomKragt kent Sinterklaas erg goed en kan zorgen dat hij met zijn pieten ook bij u thuis of op uw bedrijf of school de kinderharten komt verwarmen.
 • Kerst
  Speciaal voor kerstmarkten heeft StroomKragt prachtige steltenacts. Met schitterende muziek of gezang kleuren zij elke markt.

Seizoens entertainment

 

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvragen