Sint en piet

Een sinterklaasfeest om nooit te vergeten! Boek nu snel Sint en Piet voor een geweldig sinterklaasfeest op het bedrijf of bij u thuis.

Op zoek naar Sint en piet voor een zakelijk bezoek?
Dan bent u bij Stroomkragt aan het juiste adres. Onze Sint en pieten zijn professionele entertainers met erg veel ervaring, met hun enthousiasme en flexibiliteit zorgen zij ervoor dat elk feest uniek is. Met hun kennis en kunde spelen zij in op de actualiteit en hebben ze aandacht voor elk kind. Zij zorgen voor een spetterend, sfeervol, actief bezoek die elke cent dubbel en dwars waard is! 

Wilt u een gekleurde piet of een gezellige roetpiet? Geef aan welke piet u het liefste heeft en dan regelen wij het voor u.

Verschillende feesten voor elke portemonnee

Bedrijfsbezoek "Pepernoot"
Een knallend, supersnel bezoek van twee doldwaze pieten. De pieten komen bliksemsnel de boel op stelten zetten. De kinderen genieten volop van de gekke pietenspelletje en dansjes. Ze zingen allemaal bekende liedjes en natuurlijk brengen de pieten cadeautjes mee. Een kort en krachtig bliksembezoek van 30 minuten.
Duur bezoek: 30-40 minuten
Kosten bedrijfsbezoek "Pepernoot": 300 euro

Bedrijfsbezoek "Pieterbaas" (meeste gekozen)
Een feestelijk, interactief bezoek van 2 gezellige pieten die allerlei leuks en lekkers mee hebben, niet te vergeten: het boek van Sinterklaas! Deze pieten nemen extra de tijd voor gezellige spelletjes, feestelijke liedjes, actieve dansjes en ieder kind krijgt te horen wat er in het grote boek van Sinterklaas over hem/haar geschreven staat. Natuurlijk hebben de pieten ook cadeautjes meegenomen.
Duur bezoek: 45-60 minuten
Kosten bedrijfsbezoek "Pieterbaas": 400 euro

Bedrijfsbezoek "Sinterklaas"
Een gezellig bezoek van Sinterklaas en twee van zijn beste pieten die lekker de boel opzwepen met een liedje, spelletje en dansje. Ieder kind krijgt de kans om bij Sinterklaas te komen en te horen wat voor spannends hij te vertellen heeft. Hopelijk zijn de pieten de cadeautjes niet vergeten.
Duur bezoek: 60-90 minuten
Kosten bedrijfsbezoek "Sinterklaas": 700 euro

Alle kosten zijn inclusief voorbereiding, kostuums, grime, en exclusief strooigoed, reiskosten en 9% btw. 

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvragen