Kinderfeestjes

Elk jaar zijn ze weer jarig en elk jaar willen jullie de kinderen een leuk feestje geven. Maar na jaren koekhappen, speurtochten uitzetten of naar een ballenbak is het tijd voor wat anders. Iets creatiefs, iets speels en misschien zelfs wel een beetje leerzaam.

Boek dan een kinderfeestje bij StroomKragt. Geheel naar de wensen van de jarige verzorgen we een fantastisch theatraal feest. Of de jarige nu van prinsessen of dinosaurussen houdt, of de jarige wil dansen of stoeien, alles is mogelijk.

Natuurlijk kunt u ook kiezen uit reeds bestaande kinderfeestjes van StroomKragt.
De feestjes duren 1 tot 1,5 uur en kunnen worden afgesloten met een voorstelling voor de ouders.

Kinderfeestjes

Voorbeelden van theatrale kinderfeestjes

 • Heksen en feeën
  De heks heeft een knuffeldier van de jarige gestolen en met allerlei opdrachten moeten de heksen en/of feeën deze weer terug zien te krijgen.
 • Freka Vonk en de fantasiedieren
  Freka Vonk, de zus van Freek Vonk, heeft ook een passie voor dieren. Maar vooral voor dieren die nog niet bestaan. Samen met de kinderen gaat ze op zoek naar vreemde, grappige en gevaarlijke dieren.
 • Sprookjes
  Er is paniek in sprookjesland, want Roodkapje wil niet naar oma om koekjes te brengen, zij wil het liefst in het bos blijven spelen. Als alle bosdieren, boselfen en bosfiguren haar niet helpen kan oma nooit meer worden bevrijd uit de buik van de wolf.
 • De prins wil thuis blijven
  De prins wil thuis blijven, hij wil niet leren, want hij wil geen koning worden. Het feestje gaat over beroepen en wat de jarige later wil worden. Dat wil de prins dan ook natuurlijk. Bij dit feestje is het leuk als alle kinderen zijn verkleed in een bepaald beroep, als ik voor de kleding moet zorgen is dit geen probleem.
 • De koningin houdt niet van muziek
  De koning is ten einde raad want zijn vrouw houdt niet van muziek. Samen met de kinderen gaan we uitzoeken welke muziek er allemaal te maken is en met welk instrument we de koningin blij kunnen maken. Uiteindelijk blijken alle instrumenten bij elkaar de beste oplossing.

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvragen