Kindertheater & musicals

Theater voor kinderen

Kinderen zijn enthousiast, eerlijk en nieuwsgierig. Theater voor (en door) kinderen is dan ook interactief, snel, creatief en zit boordevol humor en muziek. 
Natuurlijk maak ik ook op aanvraag een prachtig, humoristisch theaterstuk naar uw wens, waar de kinderen en hun ouders van zullen smullen.

Theater door kinderen

Voor alle kinderen die bruisen van de energie en expressie zal een voorstelling waarin ze zelf spelen, gemaakt door StroomKragt, zeker in de smaak vallen en de creativiteit doen opleven. Ook kinderen bij wie de creativiteit wellicht nog niet meteen zichtbaar is, worden op een expressieve, humoristische en ontspannen wijze gestimuleerd. Voor elk van hen vinden we de juiste plek, voor of juist achter de schermen. De kinderen leren hoe ze emoties kunnen inzetten, ze leren improviseren en ze leren met hun teksten omgaan zodat ze lekker tot spel kunnen komen. Iedereen zal genieten van wat er allemaal ontstaat, zodat de voorstelling onvergetelijk zal zijn.

Musicals

Musicals zijn niet weg te denken uit het onderwijs, op veel scholen wordt er om het jaar een grote schoolmusical georganiseerd. En ook de eindmusical van groep 8 is bijvoorbeeld een goeie traditie op bijna elke school.
Om er een onvergetelijke avond van te maken, zijn jullie bij StroomKragt op de goede plek. Voor alleen de regie, maar zeker ook voor een op maat gemaakte musical. Want wat is nu mooier dan een musical geschreven door de kinderen zelf.

Een van mijn specialiteiten is werken vanuit een gezamenlijk bepaald format. De musical komt dan tot stand door een mix van creativiteit vanuit de kinderen en expertise vanuit StroomKragt. Zo zorgen we er samen voor dat het spetterende onvergetelijke avond wordt.

Er is zo veel mogelijk… teveel om op te noemen, neem contact op en ook jullie idee komt op de planken!

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvragen