Workshops

Iedereen heeft gevoel voor drama, bij de een zit het nog heel diep van binnen terwijl het bij de ander volop borrelt en bruist. Tijdens een theaterworkshop zal men merken dat iedereen mee kan doen en inderdaad iedereen gevoel voor drama heeft. Voor ieders creativiteit is een rol en een plaats.

De workshops zijn te boeken als familie-uitje, teambuildingsactiviteit, avondje met vrienden, vrijgezellenfeest en noem maar op. De workshops zijn uitermate geschikt om geheel op maat te maken.

Voorbeelden van workshops

 • De kunst van het theatervechten
  Het uitvechten van een onenigheid is niet gebruikelijk in onze cultuur, maar vandaag mag het. In een groep van maximaal 20 personen leert u vechten zonder elkaar te raken. Vertrouw op jezelf, vertrouw de ander en maak een knallend gevecht.
 • Improvisatietheater
  Zelf eens als “Lama” improviseren. Een workshop vol inspiratie en gegarandeerd lachen.
 • Bewegings- en danstheater
  Door de bewegingen van iedere teamlid te versterken, uit te vergroten of juist te verkleinen, maakt u samen een prachtig stuk. U hoeft niet persé te kunnen dansen. Alle onduidelijkheid en franje valt weg. Wat overblijft is puur beweging.
 • Maak je eigen voorstelling
  Door middel van speelse opdrachten en leuke inspirerende teksten maakt u met uw team een geheel eigen voorstelling.
 • Feestelijke lipdub
  Op een nummer dat u zelf kiest maakt u een aaneengesloten videoclip. Alles kan en alles mag, het wordt één grote feestelijke film.

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvragen